2020 yılı ODA AİDATLARI VE CARİ HESAPLAR

2020 YILI ODA AİDATLARI BELİRLENMİŞTİR. ODA AİDATLARININ ÖDEMELERİ ODAMIZ TARAFINDAN KARŞILANMAKTADIR. ÜYELERİMİZİN ODA AİDATLARINI ÖDERKEN HALİ HAZIRDA BULUNAN İŞLETME VE ODAYA AİT CARİ HESAPLARI DA KAPATILMALIDIR. İŞLETMEYE AİT OLAN 2019 YILINA AİT SGK REÇETE HİZMET BEDELİ VE SGK POŞETLERİNE AİT CARİ HESABI BULUNAN ÜYELERİMİZDE AİDATLARLA BİRLİKTE CARİ HESAPLARINI ÖDEMELİDİRLER. AYRICA 2019 YILI OCAK - ARALIK AYLARI ARASINDA (12 AYLIK) SIRALI DAĞITIM SİSTEMİ KATILIM PAYLARI DA CARİ HESAPLARA İŞLENMİŞ DURUMDADIR.

ÜYELERİMİZİN TOPLAM CARİ HESAPLARINI ODAMIZDAN ÖĞRENEREK ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

2020 YILI ADA AİDATLARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

2020 YILI AİDAT  VE CARİ HESAPLARININ ŞUBAT 2020 SONUNA KADAR MUHAKKAK ÖDENMESİ GEREKMEKTEDİR.

AYRICA BU ÖDEMELERİNİ YAPAN ÜYELERİMİZİN  120.000,00 TL TEMİNATLI GENİŞLETİLMİŞ 2020 YILI TEB GRUP İLK ATEŞ ECZANE SİGORTASI OTOMATİK OLARAK YENİLENECEKTİR. BU ÜCRETSİZ ECZANE SİGORTASINDAN ÜYELERİMİZİN YARARLANABİLMESİ İÇİN ODAMIZA AİT TÜM BORÇLARIMIZIN KAPATILMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR. (SON GÜN 29 ŞUBAT 2020)

ÖDEMELERİNİZİ AŞAĞIDA BELİRTMİŞ OLDUĞUMUZ HESAP NUMARASINA , ELDEN NAKİT OLARAK, KREDİ KARTI İLE VEYA MAİL ORDER YOLU İLE ODAMIZDAN YAPABİLİRSİNİZ

SİGORTA KAPSAMI İLE İLGİLİ BİLGİLER EKTEDİR.

SİGORTA KAPSAMI EKİ

2020 YILI ODA AİDATI    73,03 TL

2020 YILI YARDIMLAŞMA SANDIĞI  219,09 TL

2020 YILI AFET FONU 73,03 TL

ODA GİDERİ KATILIM PAYI 876,36 TL

MEVCUT CARİ HESAPLAR ODAMIZDAN ÖĞRENİLECEKTİR.

ODA AİDATI, ODA GİDERİ KATILIM PAYI, YARDIMLAŞMA SANDIĞI VE AFET FONU ÖDEMELERİ İÇİN HESAP NUMARAMIZ

ZİRAAT BANKASI  MUĞLA ŞUBESİ 32. BÖLGE MUĞLA ECZACI ODASI HESABI

İBAN : TR 3200 0100 0201 3578 7845 5001