2021 yılı oda aidatları ve cari hesaplar hakkında

2021 YILI ODA AİDATLARI BELİRLENMİŞTİR. ODA AİDATLARININ ÖDEMELERİ ODAMIZ TARAFINDAN TAHSİL EDİLMEKTEDİR.. ÜYELERİMİZİN ODA AİDATLARINI ÖDERKEN HALİ HAZIRDA BULUNAN İŞLETME VE ODAYA AİT CARİ HESAPLARI DA KAPATILMALIDIR. İŞLETMEYE AİT OLAN 2020 YILINA  ve GEÇMİŞ DÖNEMLERE AİT SGK REÇETE HİZMET BEDELİ VE SGK POŞETLERİNE AİT CARİ HESABI BULUNAN ÜYELERİMİZDE AİDATLARLA BİRLİKTE CARİ HESAPLARINI ÖDEMELİDİRLER. AYRICA 2020 YILI OCAK - ARALIK AYLARI ARASINDA (12 AYLIK) SIRALI DAĞITIM SİSTEMİ KATILIM PAYLARI DA CARİ HESAPLARA İŞLENMİŞ DURUMDADIR.

ÜYELERİMİZİN TOPLAM CARİ HESAPLARINI ODAMIZDAN ÖĞRENEREK ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

2021 YILI ADA AİDATLARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

2021 YILI AİDAT  VE CARİ HESAPLARININ ŞUBAT 2021 SONUNA KADAR MUHAKKAK ÖDENMESİ GEREKMEKTEDİR.

AYRICA BU ÖDEMELERİNİ YAPAN ÜYELERİMİZİN  120.000,00 TL TEMİNATLI GENİŞLETİLMİŞ 2021 YILI TEB GRUP İLK ATEŞ ECZANE SİGORTASI OTOMATİK OLARAK YENİLENECEKTİR. BU ÜCRETSİZ ECZANE SİGORTASINDAN ÜYELERİMİZİN YARARLANABİLMESİ İÇİN ODAMIZA AİT TÜM BORÇLARIMIZIN KAPATILMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR. (SON GÜN 28 ŞUBAT 2021)

2021 YILI TEB GRUP İLK ATEŞ ECZANE SİGORTASI KAPSAMI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖDEMELERİNİZİ AŞAĞIDA BELİRTMİŞ OLDUĞUMUZ HESAP NUMARASINA , ELDEN NAKİT OLARAK, KREDİ KARTI İLE VEYA MAİL ORDER YOLU İLE ODAMIZDAN YAPABİLİRSİNİZ

2021 YILI ODA AİDATI    82,89 TL

2021 YILI YARDIMLAŞMA SANDIĞI  248,68 TL

2021 YILI AFET FONU 82,89 TL

ODA GİDERİ KATILIM PAYI 994,70 TL

TOPLAM : 1409,16 TL

ÜYELERİMİZ MEVCUT CARİ HESAPLARI ODAMIZI ARAYARAK  ÖĞRENECEKLERDİR.

ODA AİDATI, ODA GİDERİ KATILIM PAYI, YARDIMLAŞMA SANDIĞI VE AFET FONU ÖDEMELERİ İÇİN HESAP NUMARAMIZ

QNB FİNANSBANK  MUĞLA ŞUBESİ 32. BÖLGE MUĞLA ECZACI ODASI HESABI

İBAN : TR77 0011 1000 0000 0099 2750 33

ÜYELERİMİZİN MUHAKKAK CARİ HESAPLARINI ODADAN ÖĞRENEREK AŞAĞIDAKİ HESAP NUMARASINA VEYA MAİL ORDER YOLUYLA ODADAN ÖDEME YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

CARİ HESAPLAR İÇİN BANKA HESAP NUMARASI

QNB FİNANSBANK MUĞLA ŞUBESİ 32. BÖLGE MUĞLA ECZACI ODASI İKTİSADİ İŞLETMESİ HESABI

İBAN: TR51 0011 1000 0000 0099 2889 84