7256 YAPILANDIRMA ÇALIŞMASI HAKKINDA

Bilindiği üzere, 11/11/2020 tarihli ve 7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” 17/11/2020 tarihli ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiş ve 17/11/2020  tarihi itibariyle yapılandırma müracaatları alınmaya başlamıştır.

Kurumumuza prim borcu bulunan üyelerinizin konu hakkında (yapılandırma hakkında)  bilgilendirilmeleri adına, 7256 sayılı Kanun kapsamındaki yapılandırmanın hangi borçları kapsadığı, müracaat tarihi ve ilk taksitlerin ödenme süreleri, avantajları vb.  konularda Kurumumuz tarafından hazırlanan yapılandırma ile ilgili bilgilendirme afiş ve broşürleri ekte sunulmuştur.

Üyelerinizin konu hakkında (yapılandırma hakkında) SMS veya elektronik posta kanalıyla bilgilendirilmesi ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Kurum Başkanlığımıza bilgi verilebilmesi adına kaç üyenize SMS veya e-posta atıldığı bilgisinin  25/12/2020 tarih mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüzün elektronik posta adresine (muglasgim@sgk.gov.tr) bildirilmesi hususunda;

Bilgi edinilmesini ve gereğini arz ederiz.

EKLER: Yapılandırma Bilgilendirme Afiş ve  Broşürleri (3 sayfa)

EK1 TIKLAYINIZ

EK2 TIKLAYINIZ