COVID-19 Pandemisinde Eczane Eczacıların Pratikleri ve Tutumlarının Değerlendirilmesi

Değerli Üyelerimiz;

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından odamıza sunulan ve üyelerimizin katılımının istenmiş olduğu anket çalışmasını metni   aşağıdadır. Üyelerimizin katılımı rica olunur

Covid-19 Pandemi döneminde Eczacılarımızın eczanelerinde yaşadığı sorunlardan yola çıkarak "Covid-19 Pandemisi dönemi pratiklerini " ortaya koymak amacıyla  “COVID-19 Pandemisinde Eczane Eczacıların  Pratikleri  ve Tutumlarının Değerlendirilmesi”  adlı bilimsel bir çalışma planlanmış ve anket olarak yapılacak bu çalışmanın onayları Üniversite Etik Kurul ve Sağlık Bakanlığı'ndan alınmıştır. Ekte linki sunulan bu çalışma ile Cvd-19 Pandemi döneminde mesleki olarak eczacılarımızın yaşadığı pratikleri ve zorlukları bilimsel olarak ortaya koyabilmenin aynı zamanda çözüm üretebilmenin de temelini oluşturacağına inanıyoruz. Online anket tekniğinde anketin süresi yaklaşık 10-15 dk. sürmektedir. Bu çalışmaya üyelerinizin katılımıyla vereceğiniz destekten mutluluk duyar, anketi bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ