SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (AĞUSTOS)

REÇETE TESLİMİ ESNASINDA EKTE BULUNAN FORMU DOLDURARAK A GRUBU REÇETE TORBASININDAKİ CEPİÇİNE FORMU MUHAKKAK KOYMANIZ GEREKMEKTEDİR. FORMU BİLGİSAYARINIZA İNDİREREK BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURUMALISINIZ VE FORMA EK OLARAK TÜM REÇETE GRUPLARININ ÖZET BİLGİLERİNDEN 1 ER TANE FORMA İLİŞTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

REÇETE TESLİM FORMU TIKLAYINIZ

Odadan poşet alımlarınızda hangi grub reçeteleriniz için poşet aldıracağınızı alacak kişiye muhakkak bildiriniz

SGKya kesmiş olduğunuz faturaları poşetler koyarken poşet dışından faturanın tamamen okunacak şekilde poşete konulması gerekmektedir. Faturaları reçete içlerine,  zarf içine, katlamadan ve ters koymadan okunacak şekilde koyulması gerekmektedir.

A GRUBU REÇETELERİ BEYAZ POŞETE

B GRUBU REÇETELERİ SARI POŞETE

C GRUBU REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE

YURTDIŞI REÇETELERİ YEŞİL POŞETE

MEDİKAL REÇETELER MAVİ POŞETE

Program aşağıda sunulmuştur.

Fethiye         : 01-14 Ağustos 2018  tarihleri arasında, 14 Ağustos 2018 Salı günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 13 Ağustos 2018 Pazartesi 15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 13 Ağustos 2018 Pazartesi 10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 10 Ağustos 2018 Cuma saat 11:00 Madenci Heykelinden

Milas             : 10 Ağustos 2018 Cuma 12:00 – 13:00   Kıbrıs Pastanesi caddesi

Bodrum         : 10 Ağustos 2018 Cuma saat 15:00 – 16:30  Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça             : 09 Ağustos 2018 Perşembe saat 11:00 – 11:30 Eczanelerden

Marmaris        : 09 Ağustos 2018 Perşembe 14:30 – 15:30 arası Bulvar Eczanesi Karşısı Otopark

Evraklarınızı 14 Ağustos  2018 Salı mesai bitimine  kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

E-REÇETE OLAN REÇETELER SIRAYA KONULMAYACAK, E REÇETE İÇERİSİNDE KÜPÜRÜ BULUNAN VEYA MAJİSTRAL TARİFE İLAÇ OLAN E REÇETELER SIRAYA KONULACAKTIR. , E REÇETE OLMAYAN REÇETELER DÖKÜM LİSTESİNDEKİ SIRA NUMARASI VERİLEREK DİZİLECEKTİR.

C GRUBU SIRALI DAĞITIM REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE KONULARAK ÖZET BİLGİSİ ÜZERİNE YAPIŞTIRILACAK VE POŞET ÜZERİNE C GRUBU REÇETELERİNİN OLDUĞU BELİRTİLECEKTİR.

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ VE C GRUBU REÇETELERİ AYRI AYRI KIRMIZI POŞETLERE KONULACAK VE ÜZERİNE KAN VEYA C GRUBU REÇETESİ OLARAK BELİRTİLECEKTİR.

Yurt Dışı Reçetesi Yapan Üyelerimiz döküm listesinin üzerine muhakkak sicil numarası yazması gerekmektedir.

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (Tem-18) . Bilgi Edinilmesi rica olunur