Ecz. Kadir Serkan TEKİN

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

1971 yılında Muğla Yatağanda doğdu. 1989 yılında Yatağan Lisesi'nden, 1993 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu.
2003-2005 yılları arasında Muğla Eczacı odasında Yönetim Kurulu 2. Başkanlığı ve Genel Sekreterliği görevinde bulundu. 2011-2013 yılları arasında Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği görevini yürüttü, 2013 yılında aynı göreve tekrar seçildi ve halen Muğla Eczacı Odası Genel sekreterligi ve Büyük Kongre Delegeliği yapmaktadır.
1997 yılından bu yana Muğla'nın Yatağan ilçesinde Tekin Eczanesi sahip ve mesul müdürlüğünü yapmakta olan K.Serkan Tekin evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ecz. Saim KORKMAZ

GENEL SEKRETER

1975 yılında Muğla'nın Milas İlçesi Ören Beldesi'nde doğdu.İlk öğrenimini Milas-Ören İlkokulu’nda, orta öğrenimini Milas-Ören Ortaokulu’nda tamamladı.1991 yılında Muğla Turgutreis Lisesi'nden,1995 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu.
1995-1997 yılları arasında İzmir 2. Ana Jet Üssü ve Hava Eğitim Komutanlığı'nda Eczacı Asteğmen olarak vatani görevini tamamladı.
1997 yılında Muğla İli Milas İlçesi Ören Beldesi'nde, sahip ve mesul müdürü olduğu Korkmaz Eczanesi'ni açtı.
Halen bu eczanesini işletmektedir.
2013 yılında Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi ve halen bu görevini sürdürmektedir. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’nu bitirdi. 32. Bölge Muğla Eczacı Odası “Bülten” dergisinin editörü ve Klinik Eczacılık Derneği üyesidir. Türk Eczacıları Birliği Smart Eczane Projesi Muğla İl Koordinatörüdür.
Evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Ecz. Ömer ÇETİNER

SAYMAN

20.05.1977 yılında Muğlada doğdu.1994 senesinde girdiğim Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden1998 senesinde mezun oldu. 2000 yılında Muğla Merkezde Alinda Eczanesini açtım. 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanlığında 2001 – 2007 yılları arasında 5 dönem Merkez ilçe temsilciliği, 2005 – 2013 yıllar arasında 4 dönem Denetleme Kurulu üyeliğinde görev yaptı. Halen Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulunda Sayman olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ecz. Fikri Devrim MAVİOĞLU

ÜYE

1973 yılında Muğlada doğdu. 1989 tarihinde Muğla Turgut Reis Lisesinden 1997 yılında A.Ü Eczacilik Fakültesinden mezul oldu.1997 yılında Muğla merkezde Mavioğlu Eczanesini açtı. 1999 – 2003 yılları arasında 32. Bölge Muğla Eczacı Odasında yönetim kurulu üyeliği yaptı.2011 yıulndan bu yana da Yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

Ecz. Cem DEMİR

ÜYE

1974 yılında Muğla'da doğdu.İlk öğretimimi Kocamustafendi İlkokulunda, Orta öğrenimimi Muğla Anadolu Lisesinde, lise öğrenimimide Muğla Turgut Reis Lisesinte tamamladı. 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu.Aynı yıl Cem Eczanesini açtı.1999 – 2003 , 2011- -2013 yılları arasında 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Saymanlığını yaptı.2013 yılından itibaren yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Ecz. Anıl GENÇTÜRK

ÜYE

1980 Ereğli-Konya doğumludur. .Memur bir aileden geldiğinden İlköğretime Simav-Kütahya'da başladı, Akçakoca-Bolu ve Ereğli-Zonguldak'ta devam etti.Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi 1998 mezunudur.1998-2002 yılları arasında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde lisans eğitimimi tamamladı.
Kasım 2002 yılında askerliğimi Ankara'da yedek subay olarak yaptı.
2004 yılından beri Marmaris'te Deniz Eczanesi'nin sahibidir.
2009 yılında evlenmiştir.

Ecz. Burak SÖĞÜTLÜ

ÜYE

1975 yılında İstanbul'da doğdu. 1992 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden, 1996 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden, 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Adalet bölümünde eğitimine devam etmektedir.

1997-2001 yılları arasında İstanbul'da Burak Eczanesinin sahip ve mesul müdürlüğünü yapmış, 2001-2006 yılları arasında Lilly ilaç firmasında satış mümessili olarak çalışmıştır. 1997-2001 yılları arasında İstanbul Eczacı Odası'nda Bölge Temsilciliği ve Denetçi Eczacılık, 2007-2011 yılları arasında da Muğla Eczacı Odası'nda Bölge Temsilciliği ve Denetçi Eczacılık görevlerinde bulunmuştur.

2011-2013 yılları arasında Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Büyük Kongre Delegeliği görevlerini yürütmüş, 2013 yılında aynı görevlerine tekrar seçilmiştir. Ayrıca 2012 yılından beri Bodrum İlçe Hıfzıssıhha Kurulu üyesidir. 2006 yılından bu yana Muğla'nın Bodrum ilçesinde Söğütlü Eczanesi sahip ve mesul müdürlüğünü yapmaktadır.