32. BÖLGE MUĞLA ECZACI ODASI 17. DÖNEM SEÇİMSİZ MALİ KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

32. BÖLGE MUĞLA ECZACI ODASI 17. DÖNEM SEÇİMSİZ MALİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Genel Kurul 13:00da üyelerin katılımıyla oda hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan oda genel sekreteri Ecz. Saim Korkmaz tarafından Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile başladı.

Daha Divan kurulu seçimi yapıldı. Divan kuruluna Başkan Ecz. Salih Köleoğlu, katip üyeliklere Ecz. Meryem Karadeniz ve Ecz. Kevser Eylül Saran seçildi.

Divan başkanı Ecz. Salih KÖLEOĞLU “Geçen toplantımızdaki kalabalık katılımı bugün de görmek isterdik yeterli sayımız yok ama toplanmaya engel değil. Yönetim kuruluna göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür ederim” dedi.

Gündemin okunmasının ardından yönetim kurulu başkanımız Ecz. Kadir Serkan Tekin konuşma için kürsüye geldi. Başkan Tekin” Bu salonların dolması gerektiğini daha çok katılım ve ilginin gösterilmesi en büyük istediğimiz. 1 Eylül’de gerçekleştirilen Eylemlilik süreci bilgilendirme toplantısında yaklaşık 250 kişi bir aradaydık, meslektaşlarımızın o günkü hevesinin hepimizi gururlandırdı, heyecanlandırdı ve o coşku tüm ülkede yerel ve genel basında yankı buldu. Bu katılım için emek harcayan ve özverili çalışan ilçe temsilcisi meslektaşlarımıza ve katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ederim. Bu eylemlilik sürecini yalnız bütçeden kaynaklı bir eylem değil, bu süreç ilaç yoklarının vatandaşa yansıması yoğun bakım hastalarına bile ilaç bulunmaması, kurdaki ciddi fark sebebi ile ithal ilaçlarda ciddi problemler yaşanması nedeniyle de gerçekleştiriliyor. Yani bu eylemin hepimizin sağlığı için yapılacağını tüm vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gereklidir. "Bizler Muğla Eczacı Odası olarak her platformda her fırsatta kendimizi anlatmaya çalışıyor ve farkındalık yaratmak için çaba gösteriyoruz. Off road yarışında bizi temsil eden Ecz. Anıl Gençtürk ve Ecz. Turgay Duzcu pankart açarak ve dereceye girerek toplumda farkındalık oluşturmuştur. Ayrıca Kavaklıdere'de yapılacak bisiklet turnuvasına katılan sporcular da halkımıza sıkıntılarımızı anlatmaya çalışacaklar. Gerek engelli vatandaşlarımızla gerek emniyet mensubu polislerimizle gerek köy okullarımızla kaynaşarak halktaki eczacı olgusunu şekillendirmeye çalışıyoruz. Sık sık basında yer alarak yaptığımız çalışmaların halk tarafından farkındalığını artması için çaba gösteriyoruz. Bizlere destek veren yanımızda olan tüm üyelerimize sonsuz şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum.” dedi

Daha sonra Gündemin 4. maddesi olan Yönetim Kurulu faaliyet raporu genel sekreter Ecz. Saim Korkmaz, Gündemin 5. maddesi olan Yönetim kurulu mali raporunu sayman Ecz. Ömer Çetiner,

Gündemin 6. maddesi olan Denetleme kurulu raporunu denetleme kurulu başkanı Ecz. Cem Demir tarafından okundu ve tek tek onandı.

Gündemin 8. maddesi olan 2022-2023 yılı tahmini bütçe saymanımız Ecz. Ömer Çetiner tarafından okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 10. Maddesi olan dilek ve temennilere geçilerek Ecz. Alaaddin Yeşilyurt, önceki dönem Yönetim kurulu başkanımız Ecz. İbrahim Ertürk,

Geçmiş dönem başkanlarımızdan Ecz. Gülören Sungur konuşma yaptılar.

Son olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Ecz. Kadir Serkan Tekin söz alarak “Güzel günler bizi bekler hak verilmez hak alınır “Hep Birlikle Hep Birlikte” sloganı ile sözlerine son verdi.

Divan başkanı Ecz. Salih Köleoğlu “Her gecenin aydınlık bir sabahı vardır aydınlık günlerde görüşmek üzere” diyerek genel kurulu kapattı.

• 32. BÖLGE MUĞLA ECZACI ODASI 17. DÖNEM SEÇİMSİZ MALİ KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ