8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Emekçi  Kadınlar Günü  odamızın düzenlediği kahvaltı programıyla kutlandı. Programda konuşma yapan yönetim kurulu başkanımız Ecz. Kadir Serkan TEKİN “ 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla düzenlediğimiz programımıza hoş geldiniz başta Ülkemizin kurucusu büyük önder Atatürk ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. İçinden geçmekte olduğumuz pandemi süreci ve son günlerdeki sıkıntıları ve bu  sorunlar karşısında hala sağlık çalışanları olarak birlikteliğimizi ve nasıl güçlü bir şekilde kenetlendiğimizi bir kez daha gösterdik. İlimizin çeşitli bölgelerinde gerek maden aramak gerekse başka çalışmalar dolayısıyla yok edilen zeytin ağaçlarına adına bugün 8 Mart Dünya kadınlar günü anısına her üyemize barışın ve bereketin simgesi olan ölmez ağaç olan birer zeytin fidanı veriyoruz. 8 Mart Dünya kadılar günü kutlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Temsili olarak Çimen Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Aydan ÖZTÜRK ve Deva Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Melike KİREMİTÇİ ye zeytin fidanı verildi.

• 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun