Güvenli Takviye Edici Gıda Kullanımı Hakkında Eğitim

Odamız tarafında "Güvenli Takviye Edici Gıda Kullanımı" hakkında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan'ın sunacağı eğitim düzenlemiştir. Eğitim Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda bulunan linki tıklayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Konular:Gıda takviyesi kullanırken hastaların sık karşılaştığı sorunlar ve etkileşimler.Firma güvenilirlik ölçütleri.Kutu üzerindeki sertifika amblem ve numaraların anlamları.Gün içinde karşılaştığımız kirli bilgilerin doğruluğunu teyit edebileceğimiz kısa yollar, takip edilecek tarafsız yayınlar.Gıda takviyelerinde muadil kavramı.Toksik dozlar,maximum dozlar,yan etkiler,birlikte kullanımı önerilmeyen takviye edici gıda,hastalık ilaç  besin kombinasyonları.Çocuklarda gıda takviyesi kullanımında sorunlar gereklilikler etkileşimler.

24 Şubat 2022 Saat: 19:00

Bu toplantıya önceden kaydolun:

Kayıt işlemini tamamlamanızın ardından, toplantı katılım bilgilerinin yer aldığı bir onay e-postası alacaksınız.

Güvenli Takviye Edici Gıda Kullanımı Hakkında Eğitim