YENİ WEB SİTEMİZ TAM KULLANIMA AÇILMIŞTIR

Odamızın yeni internet sitesi tam olarak hizmete girmiştir.. Yeni web sitemizde üyelerimiz üye girişi yaparak sitedeki işlemlerini gerçekleştirebilirler. Üye girişi yapabilmek için gerekli olan kulanıcı adı  üyelerimizin TC kimlik numaraları ve şifreleri ise Tc kimlik numaralarının ilk beş rakamıdır. Giriş işlemi yapıldıktan sonra menülerden dilerseniz şifre değişikliği yapabilirsiniz.

Web sitemizin yeni arayüzünde değişiklikler ve geliştirmeler yapılmıştır. Üyelerimiz sitemize üye girişi yaptıktan sonra açılan sayfalarında online alışveriş yapabilecekleri ihtiyaclar bulunmaktadır. Üyelerimiz şuan stoklarımızda olan ürünleri online olarak kredi kartı ile satın alma işlemi yapabilirler.Ürünlerimizde zaman içerisinde ihtiyaclara ve taleplere göre eklemeler olacaktır.

Ayrıca Reçete tevzi üzerinde sıralı dağıtım sistemine girilen reçetelerin tüm onaylarıda buradan yapılacaktır. Üyelermiz REÇETE TEVZİ SİTEMİNE ESKİDEN OLDUĞU GİBİ REÇETELERİNİ GİRECEKLER VE ONAYA GÖNDER BÜTONUNA TIKLAYARAK ELEKTRONİK OLARAK ONAYA GÖNDERECEKLERDİR.

Onaya gönderme işlemi yapıldıktan sonra odamızın web sitesine kullanıcı girişi yapılarak menüde bulunan reçete işlemlerine tıklayacaklar ve aşağıda verilen klavuza göre işlmeleri gerçekleştireceklerdir.