Eczane Teknisyeni / Teknikeri, Dermokozmetik & OTC Besin Destek Uzmanı

Bodrum Gündoğan merkezde yer alan yeni nesil eczanemiz için ekip arkadaşları arıyoruz. En az 3 yıl eczane tecrübesi olan, genç, dinamik, iletişim becerileri güçlü, SGK ve tercihen OTC bilgisine sahip Eczane Teknisyeni / Teknikeri arkadaşlar gelişim hedefleri ile iyi şartlarda çalışmak için bize katılmak ister misiniz?

BODRUM GÖLTÜRKBÜKÜ BURCU ECZANESİ

TECRÜBELİ ÇALIŞKAN TEKNİSYEN ARIYORUM GÖLTÜRKBUKU NDE ECZANE BURCU

BODRUM MERKEZ

Itriyat konusunda kabiliyetli tecrübesi olan çalışma arkadaşı, kendisine güvenen erkek baş kalfa arıyorum. Bodrumda eczanenin çok yakınında kendisine ait olacak 1+1 eşyalı ev tahsis edilecek olup, barınma konusunda herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Bu nedenle Türkiyenin herhangi bir ilinden veya muğlanın ilçesinden gelenler hiçbir şekilde sorun yaşamayacaktır.

Yardımcı personel - teknisyen

ECZANEMDE ÇALIŞMAK ÜZERE YARDIMCI PERSONEL ( DENEYİMLİ YADA DENEYİMSİZ ) ARIYORUM.

BURCU ECZANESİ

TECRÜBELİ ELAMAN ARIYORUZ GÖLKÖY BURCU ECZANESİ ECZ TÜLİN HANHAN

BODRUM

Itriyat konusunda kabiliyetli tecrübesi olan çalışma arkadaşı, kendisine güvenen bir baş kalfa arıyorum. Bodrumda eczanenin çok yakınında kendisine ait olacak 1+1 eşyalı ev tahsis edilecek olup, barınma konusunda herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Bu nedenle Türkiyenin herhangi bir ilinden veya muğlanın ilçesinden gelenler hiçbir şekilde sorun yaşamayacaktır.

Dalaman

Dalaman’da çalışmak üzere erkek çalışma arkadaşı arıyorum . Sisteme hakim, recete girebilen tercihimdir .

İŞ ARIYORUM.

ORTACA-DALAMAN BÖLGESİ ECZANELERİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE 5 (BEŞ)YIL TECRÜBELİ ELEMAN İŞ ARIYOR. İRTİBAT: GÜLŞEN IŞIL